Hottie Chili Red Hot szósz 100 ml

(2 vásárlói értékelés)

2 690 Ft

A Hottie Chili Red Hot szósz a legerősebb chili paprikákból (Carolina Reaper, Trinidad Moruga Scorpion, Naga Jolokia) készül. Az igazi chili élmény!

Cikkszám: HCSZRH100 Kategória: Címke:

Leírás

A Hottie Chili Red Hot szósz a legerősebb Hottie Chili szósz, szigorúan fűszerként kezelendő. A szósz alapját 3 féle chili paprika adja: a Carolina Reaper, ami a világ legerősebb chili paprikája, a Trinidad Moruga Scorpion és a Naga Jolokia. Akinek ismerősek ezek a fajták, az tudja, hogy egyiknek sem kell a szomszédba menni erőért. A tartósításhoz csak némi só és ecet került felhasználásra. Ennek köszönhetően a chili paprikák igazi, valódi íze és ereje dominál a szószban. Használható például levesekhez, de mindössze pár csepp elég ahhoz, hogy kellően tűzbe hozzon!

További információk

Erősség

5

Kiszerelés

100 ml

Chili

Carolina Reaper, Naga Jolokia, Trinidad Moruga Scorpion

Hottie Chili Red Hot szósz 100 ml termékről 2 értékelés

  1. bris87

    Szeretsz csuklani? Szereted ha könnyeidtől nem látsz rendesen? Szereted ha fejed búbjától a talpadig a pokol tüze éget? És mindezt úgy, hogy közben egy kellemes chili ízt érzel és csak két cseppet raktál a kajádba! Akkor ez a neked való szósz!

  2. lengyelisti

    Egyet étek az előzővel! Letépi az arcod, felperzseli a nyelved és még ott is izzadságcseppet generál, ahogy amúgy nem szokott lenni… 🙂 De ez ettől jóó! 😉

Mondd el a véleményed