We Love Chili!

Az egész 2012-ben kezdődött, amikor is arra lettem figyelmes, hogy bármerre jártam, bármit kóstoltam, nem tudtak olyan erős paprikát adni, amire azt mondtam volna, hogy ezt már nem lehet fokozni. Elkezdtem keresgélni az interneten, ahol hamar ráakadtam az ígéretesnek tűnő fajtákra. Külföldről rendeltem pár magot, és az első évben 3 tővel indult el a chili termesztés. Majd elérkezett az első érett termés kóstolása és új dimenziók nyíltak meg erős paprika fronton! Ismerőseim is osztatlan sikerrel fogadták a termést, így a következő évben már 30 tő chili paprikát neveltem. Folyamatosan fejlődve jutottunk el odáig, ahol most tartunk.

Jelenleg több mint 10 féle szósz található a kínálatban, a gyengébbektől egészen a világrekorder Carolina Reaperből készültekig. A szószok mellett krémek, őrlemények, pelyhek és savanyúságok is készülnek.

Külön köszönet illeti meg a családomat, akiknek a segítsége nélkül már aligha győzném egymagam a rengeteg feladatot, amivel mindez jár!

Tóth Attila

IMG_20191019_095650_1280

Te kóstoltad már a Hottie Chili termékeket? Ha nem, akkor itt az ideje!

Kérdés esetén ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

„Ha még nem lenne elég mindenből, van lehetőség csípősíteni is a dolgokat, mégpedig a szintén győri Hottie Chili szószaival – ezekből nekem a Barbeque volt a kedvencem, van benne egy kis hő és akkora ízbomba, hogy a fal adja a másikat. ”
Jancsa Jani
a Burgerpápa
„Attilát régóta ismerem. Felnézek rá, mert gondolt egyet és megvalósította az álmát. Megalkotta azt a márkát és minőséget, amire mindig is vágyott. Mindezt olyan magas szintre vitte, hogy én, aki korábban nem szerette a Chilit, ma már nem tud meglenni nélküle! Az egyik legfontosabb érv a Hottie Chili mellett, az a története, ami megtalálható minden egyes üvegben.”
Schnitzer Miklós
Az erdő legyen veled Youtube csatorna megálmodója
„… nagyon kíváncsi voltam a design alapján, hogy milyen meglepetéssel tud szolgálni a vállalkozás logóján szereplő „vörös hajú lány”, pontosabban annak gondos gazdája. Hát meglepetést azt okozott, de nem is kicsit, mert ilyen finom termékkollekciót egyben régen kóstoltam.”
Mohai Tibor
chili tesztelő/chilis blogger, a Hunhot verseny zsűritagja